Veelgestelde vragen

Nadat je afgerekend hebt in de webshop klik je op de link die je ontvangen hebt in je bevestigingsmail. Vul het reserveringsformulier correct in om je reservering te bevestigen. Je kan ook reserveren via mail, stuur je aanvraag naar info@prosimracing.be.

Wanneer je geen mail ontvangen hebt kan je reserveren op deze pagina, je bestelling code vindt je terug in je account pagina.

Wanneer je gereserveerd hebt adviseren we dat je/iedereen minstens 20 minuten op voorhand ter plaatse is zodat we tijdig kunnen beginnen. Indien je te laat bent zal dit van je tijd afgaan.

Je afspraak kan nog tot 48 uur voor de reservering gewijzigd worden.

Ja, de ruimte is voorzien van een airco unit.

Er zijn 3 op pc gebaseerde simulators aanwezig waaronder de PRO upracer simulator en twee semi-professionele instapsimulators. Als aanvulling staan er nog 2 instapsimulators op basis van PS4.

Neen, de simulator is enkel op afspraak. Je kan wel tijdens evenementen op circuit Zolder komen rijden. Je houdt dan best wel rekening dat je inkom moet betalen aan de ingang van het circuit.

Indien je last hebt van misselijkheid, gelijk tijdens het varen, bestaat de kans dat je in de PRO simulator ook last zal hebben. De PRO simulator kan g-krachten tot 2,5G simuleren. 

We verhuren instapsimulators voor externe events. Neem contact op via het formulier voor meer informatie. De PRO simulator kan enkel gehuurd worden op het circuit van Zolder. 

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op via het contact formulier.