Veel gestelde vragen

Nadat je afgerekend hebt in de webshop klik je op de link die je ontvangen hebt in je bevestigingsmail. Vul het reserveringsformulier correct in om je reservering te bevestigen. Je kan ook reserveren via mail, stuur je aanvraag naar info@prosimracing.be.

Wanneer je geen mail ontvangen hebt kan je reserveren op deze pagina, je bestelling code vindt je terug in je account pagina.

Wanneer je gereserveerd hebt adviseren we dat je/iedereen minstens 20 minuten op voorhand ter plaatse is zodat we tijdig kunnen beginnen. Indien je te laat bent zal dit van je tijd afgaan.

Je afspraak kan nog tot 48 uur voor de reservering gewijzigd worden.

Ja, de ruimte is voorzien van een airco unit.

Op dit moment staat er één full motion simulator. Kortstondig zullen er nog twee instap simulators bijkomen. 

Neen, de simulator is enkel op afspraak. Je kan wel tijdens evenementen op circuit Zolder komen rijden, het tarief is 10€ per 6 minuten. Je houdt dan best wel rekening dat je inkom moet betalen aan de ingang van het circuit.

Indien je last hebt van misselijkheid, gelijk tijdens het varen, bestaat de kans dat je in de simulator ook last zal hebben. De simulator kan g-krachten tot 2,5G simuleren. 

Dit kan.

Onze simulator is mobiel en kan met een bestelwagen met laadklep vervoerd worden. Hou er wel rekening mee dat de simulator enkel op een vaste ondergrond kan staan/rollen en overdekt moet staan. Indien hij op een verdiep moet staan zal je moeten beschikken over een goederenlift, de simulator kan niet gedragen worden.

Het vervoer zal steeds door ons gebeuren. Ook blijft er tijdens de huur telkens iemand van ons team aanwezig om de simulator te bedienen. 

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op via het contact formulier.

Contact

  • ProSimRacing, GHK Racing vzw
  • Circuit Zolder - Terlamen 30
  • B-3550 Heusden-Zolder
  • E-Mail : info@prosimracing.be